Particle Characterisation Techniques
Cégünkről
Particle Characterisation Techniques
Cégünkről
Elérhetőség
E-mail
Validátor rendszerek
Ellab E-VAl Pro vezetékes rendszer

Az E-Val™ Pro vezetékes validátor egy hőelemes rendszer, amely leegyszerűsíti a vezetékes mérési folyamatokat. A biztonságos és jelszóval védett modul akár 40 hőelemet illetve egyéb mérőszondát is képes kezelni, és a nagy belső memóriának köszönhetően több mérési folyamatot is képes megtartani. A vezetékes hőelemrendszer beépített 8 órás akkumulátorral rendelkezik, és önálló egységként is használható, vagy LAN/USB-n keresztül csatlakoztatható a számítógéphez.Az E-Val Pro cserélhető érzékelő egységekkel van felszerelve, amelyek könnyen eltávolíthatók szervizelés és kalibrálás céljából.
Az E-val Pro mérések megfelelnek mind az FDA követelményeinek mind a GAMP ajánlásainak.
Ellab vezeték nélküli rendszerek

Az Ellab kiváló minőségű TrackSense Pro vezeték nélküli adatgyűjtőket kínál rozsdamentes acélból, amely lehetővé teszi a stabil és rendkívül pontos méréseket a különböző hőmérséklet validálási folyamatokon belül.

Az adatrögzítők között elérhetők:hőmérséklet, nyomás, páratartalom, vezetőképesség, CO2, vákuum és gőz mérésére alkalmas eszközök.
Az Ellab TSP Loggerek használhatók EtO és hidrogénperoxid sterilizálás esetén is.
Autoklávokhoz és liofilizálási folyamatokhoz egyaránt használható. Széleskörű gyógyszeripai, élelmiszeripai, elektronika ipari referenciákkal.

Speciális szenzorok is elérhetők, például elektronikus Bowie Dick teszt, SteriSense teszt.
LyoPro vezeték nélküli Logger, amely különösen alkalmas automata betöltésű liofilizáló gépek esetén.

A loggerekhez különféle kiegészítők is elérhetők, a mérések végrehajtásának megkönnyítése érdekében.
PCT Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
H-9200 Mosonmagyaróvár, Juhar utca 10.
Tel: +3696 237 199
mail: pct@pct.hu
Copyright PCT Kft. 2014 Minden jog fenntartva Adatvédelmi nyilatkozat
Ellab ValSuit program verziók

A ValSuit szoftver mind a vezeték nélküli adatgyűjtők (TSP) mind a vezetékes hőelemes rendszerek (E-Val Pro) által mért adatok tárolására és kiértékelésére használható.
A szoftver tartalmaz előre megírt modulokat.
A ValSuit segítségével komplett reportok készíthetők melyekbe akár a mérés elvégézéséről készített fotó vagy bármely mérési folyamattal kapcsolatos dokumentum beágyazható.
A ValSuit lehetővé teszi a mérési sorozat kiértékelését különféle paraméterek megadásával és testre szabásával.
A ValSuit FDA 21 CFR Part 11 kompatibilissal rendelkező szoftver. SQL adatbázisa mind lokálisan mind hálózati verizóban telepíthető.

A szoftver egyszerre akár 160 TrackSense csatornát vagy 120 E-Val Pro csatornát is futtathat
A ValSuite a GAMP elvei szerint készült, elérhető a Windows 7, 8 és 10 (32/64 bites) operációs rendszerhez. A ValSuite négy általános változatban érhető el: ValSuite Basic, ValSuite Medical, ValSuite Plus és ValSuite Pro
" src="https://www.youtube.com/embed/WJYSZND6r3s" id="youtube_58b21c8d"> " src="https://www.youtube.com/embed/WJYSZND6r3s" id="youtube_731eda04">