Társaságunk célja, hogy kifogástalan szolgáltatásokat nyújtson a meglévő partnereinknek és biztos támpontot adjon leendő felhasználóink munkájához, biztosítva ezzel a folytonos munkamenetet. Célunk, hogy cégünket partnereink megbízható, stabil, a vevők érdekeit szem előtt tartó társaságként ismerjék el.

Ezeket a céljainkat az MSZ-EN-ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerint felépített rendszer teljeskörű bevezetésével és működtetésével kívánjuk elérni.

Alapvetőnek tekintjük a partnereinkkel megkötött szerződések és egyéb előírások (jogi, műszaki, pénzügyi) maradéktalan betartását. Beérkezett és kiadott megrendeléseinket szerződésnek tekintjük, azok határidőre való teljesítésére mindenképpen törekszünk. Megrendelőinket időben tájékoztatjuk az esetleges eltérésekről, a szerződés teljesítését akadályozó tényezőkről.

Munkatársaink képzésével, önképzéssel arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott termékek tulajdonságait, alkalmazhatóságát, méréstechnikai elméleti hátterét a lehető legtökéletesebben megismerjük és ezt a tudásunkat felhasználóinknak a lehető leghatékonyabban átadjuk.
A tevékenységünkhöz illetve a minőségügyi rendszer működéséhez szükséges személyi, tárgyi és gazdasági feltételeket, erőforrásokat maradéktalanul biztosítjuk illetve ezeket folyamatosan fejlesztjük, hogy a változó piaci igényekhez és felhasználóink növekvő elvárásaihoz illeszkedjenek.
Szerződéseink megkötésénél, a megrendelések elfogadásánál nagy gondossággal, körültekintéssel járunk el és ezek teljesítését időben és folyamatában ellenőrizzük.

A képviselt cégek szakembereivel folyamatos kapcsolatot tartunk, követjük a felhasználóink által alkalmazott berendezésekkel kapcsolatos műszaki, pénzügyi és alkalmazástechnikai információkat. Ezáltal is segítjük partnereinket műszereink hatékonyabb felhasználásában.
Alvállalkozóink munkáját folyamatosan értékeljük, megköveteljük tőlük minőségpolitikai céljaink maradéktalan betartását, velük kiegyensúlyozott, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk.

Társaságunk valamennyi dolgozójával megismertetjük minőségbiztosítási rendszerünk előírásait, azoknak betartásáért mindegyikük felelősséggel tartozik. A rendszer változásairól folyamatosan tájékoztatást kapnak.
Az alkalmanként előforduló hiányosságokat folyamatosan elemezzük, hogy megakadályozzuk a hibák újbóli előfordulását.
A PCT Kft. minőségpolitkája
Itt letöltheti ISO 9001 certifikátunkat
PCT Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
H-9200 Mosonmagyaróvár, Juhar utca 10.
Tel: +36 96 237 199
mail: pct@pct.hu
Copyright PCT Kft. 2022 Minden jog fenntartva Adatvédelmi nyilatkozat
magyar
angol
és
nyelven!
Particle Characterisation Techniques
Cégünkről
Elérhetőség
E-mail