Cégünkről
Elérhetőség
E-mail
Particle Characterisation Techniques
Cégünkről
Elérhetőség
E-mail
Malvern képanalizátorok


A részecskék mérete mellett azok alakja is jelentősen befolyásolja a szemcsés anyagok kezelésének hatásfokát, a felhasználás lehetőségeit. Számos olyan terület van ahol a részecskék mérete mellet azok alakeloszlása is fontos. Ilyen területek lehetnek:
tablettákban és szuszpenziókban lévő hatóanyag részecskék biológiai hasznosulása , szinterelt fém és kerámia komponensek szilárdsága ,a tonerek és forrasztó paszták nyomtatási minősége , ásványi alapú bevonatok felületi simasága vagy a napelem gyártóknál a SiC csiszolóanyag hatékonysága
A Malvern több műszert is gyárt amelyek a részecskék mérete mellett azok alakját, sőt kémiai azonosítását is el tudják végezni, 0,5 mikron és több milliméter szemcsenagyságban.
A Morphologi 4 a részecske méret és alak meghatározására a statikus képanalízis módszerét használja.
A Morphologi 4-ID az automata statikus képelemzés lehetőségeit párosítja az egyes részecskék Raman spektroszkópiával történő kémiai azonosításával.
A Hydro Insight egy teljesen automatizált, dinamikus áramlású részecske képelemző rendszer, szuszpenzióban lévő részecskék méretének és alakjának mérésére. Mastersizer műszerhez csatolható bármely nedves előkészítő egységgel használható.


Morphologi 4 és Morphologi 4-ID

Méréstartomány: 0,5 - 1300um-ig
Részecske alakeloszlás mérése mikroszkópos eljárással szuszpenziókból és száraz porokból.
Morphologi 4-ID,Raman feltéttel ellátott Morphologi 4 műszer a részecskék kémiai képalkotásához.

Image analizátorok prospektusa
....további információ
Hydro Insight

Valós idejű dinamikus képanalizátor. A Mastersizer 3000 rendszerhez kapcsolható, kiválóan alkalmazható a diszpregált rendszer vizuális megjelenítésére és a lézerdiffrakciós módszer validálásához.
Méréstartomány: 1-300um vagy 10-800um-ig

Hydro Insight prospektusa
PCT Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
H-9200 Mosonmagyaróvár, Juhar utca 10.
Tel: +36 96 237 199
mail: pct@pct.hu
Copyright PCT Kft. 2022 Minden jog fenntartva Adatvédelmi nyilatkozat