Particle Characterisation Techniques
Cégünkről
Elérhetőség
E-mail
Copyright PCT Kft. 2014 Minden jog fenntartva Adatvédelmi nyilatkozat
gyógyszer
PMS Mikrobiológiai mintavevők
A
Airtrace

A levegő mikrobiológiai szennyezettségének és a szennyezés keletkezési idejének meghatározására szolgáló eszköz. A mintavétel egy lassan elforduló agar lemezre történik, így nemcsak a mikrobiológiai szennyezőanyag, de annak bejutási ideje is visszakövethető.
1 CFM levegőátszívási sebesség
Biocapt

Mikrobiológiai mintavevő impactor. Rozsdamentes acél kivitel, könnyen fertőtleníthető, tisztítható. Különleges kialakítása miatt a fals pozitív minták könnyen kiszűrhetők.

Újdonság! Ez a termék már elérhető SU Biocapt -azaz egyszer használható kivitelben is (Single Use Biocapt), nagy előnye, hogy nagyban csökkenti az operátorok által okozott fals pozitív mintavételeket! .... bővebben video itt

Minicapt, Minicapt Mobile és Minicapt Remote mintavevő egységek

Tisztaterek biokontaminációjának vizsgálatára kifejlesztett, könnyen kezelhető mintavevő készülék.
25, 50 és 100 LPM átszívási sebesség.


Újdonság!
A könnyen hordozható kézi (mobile) illetve a távoli helyekre kihelyezhető és távvezérléssel működtethető remote kivitel segítségével a mikrobiológiai szennyezettség könnyen ellenőrizhető, monitorozható.
Biolaz

On-line, könnyen telepíthető monitorozó eszköz, amely lézerfény segítségével elkülöníti a biológiai szennyezőanyagokat és azonnali beavatkozást tesz lehetővé. Könnyen integrálható nagyobb rendszerekbe, illetve a Facility Net szoftverekbe is.